keLebek Forum.. eqLenerek payLasımın adresi.. |
|
| Tokio HoteL şaRkı tercümeLeri | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
Kalp keLebek Deneme Mod'u
Mesaj Sayısı : 169 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 25/07/08
| Konu: Geri: Tokio HoteL şaRkı tercümeLeri Ptsi Ağus. 11, 2008 6:31 pm | |
| Kutsal(Dinsel) [Sacred]
Ben, senin için hala uyanığım Biz, bir arada onu yapmayacağız Biz, gerçeği saklayamayız Ben, şimdi senin için bırakıyorum Benim son dileğim, dışarı sana rehberlik edecek Okyanus, ayrı kırmadan önce Benim altımdan Hatırla Bana sen, sonsuza dek dinsel olacaksın Ben, ölüyorum, ama ben, bilirim Bizim sevgimiz, yaşayacak Senin elin yukarda Bir güvercini beğen Benim üzerimde Hatırla Bana sen, sonsuza dek dinsel olacaksın Sen, senin, konuştuğun zaman buzu kırarsın Her nefesle sen, alırsın Benim olduğu emin sen Ben, o bir günü bilirim Biz, yeniden karşılayacağız İlerlemeyi dene, sadece ve sadece sen, yapabilirsen Okyanusun, ayrı kırdığı zaman hatta Senin altından Hatırla Bana sen, sonsuza dek dinsel olacaksın Ben, ölüyorum, ama ben, bilirim Bizim sevgimiz, yaşayacak Senin elin yukarda Bir güvercini beğen Benim üzerimde Hatırla Bana sen, sonsuza dek dinsel olacaksın Sonsuza dek sen Sonsuza dek dinsel Sonsuza dek sen Sen, dinsel olacaksın Senin gözlerinde Ben, umudu görürüm Ben bir defa, bildim Ben, batıyorum Ben, batıyorum Uzakta senden Etrafta dönme Sen, göreceksin Sen, onu yapabilirsin Asla unutma Bana sen, sonsuza dek dinsel olacaksın Ben, ölüyorum, ama ben, bilirim Bizim sevgimiz, yaşayacak Senin elin yukarda Bir güvercini beğen Benim üzerimde Ve bir gün Deniz, sana rehberlik edecek Bana arka Hatırla Bana sen, sonsuza dek dinsel olacaksın Bana sen, sonsuza dek dinsel olacaksın | |
| | | Kalp keLebek Deneme Mod'u
| Konu: Geri: Tokio HoteL şaRkı tercümeLeri Ptsi Ağus. 11, 2008 6:32 pm | |
| Haykır [Schrei ]
Uyanırsın ve biri sana nereye gideceğini söyler Oraya vardığında herkes yapman gerekeni söyler
Teşekkürler, bir felaket pazartesi daha Ve kimse sormaz senin istediğin neydi diye
Hayır,hayır,hayır,hayır,hayır,hayır,hayır,hayır
Haykır, hissedene kadar Haykır, inanana kadar Haykır, ve canın yandığında Yüksek sesle haykır
Haykır, hissedene kadar Haykır, inanana kadar Haykır, herkes nefret ediyor senden Yüksek sesle haykır
Haykır, yüksek sesle haykır İzle, uyanık kal, gizleniyorlar Sana takmışlar, her zaman çalışıyorlar Öyle kal, hiç istemediğin her şey Ve bir gün çok geç olacak ve sen fazlası için geri döneceksin
Hayır,hayır,hayır,hayır,hayır,hayır,hayır,hayır
Haykır, hissedene kadar Haykır, inanana kadar Haykır, ve canın yandığında Yüksek sesle haykır
Haykır, hissedene kadar Haykır, inanana kadar Haykır, herkes nefret ediyor senden Yüksek sesle haykır
Haykır Sıfıra geri dön, vaktin gelmek üzere Senin herhangi biri olmadığını göster onlara
Haykır, yüksek sesle haykır Vaktin gelmek üzere
Kapa çeneni!
Hayır, hissedemiyor musun Hayır, inanamıyor musun Hayır, herkes nefret ediyor senden Yüksek sesle haykır
Hayır,hayır,hayır,hayır,hayır,hayır
Yüksek sesle haykır | |
| Konu: Geri: Tokio HoteL şaRkı tercümeLeri Ptsi Ağus. 11, 2008 6:32 pm | |
| Siyah [Schwarz ]
Dünya tersine döndü Bütün taslar cilgin oldu Korkumuz yok, bizim Daha gelmedi Ne gelicekse taninmamis Son metreleri kostuk Tek bir kücük parca yoldan eksik Ve bitane parca daha
[nakarat]
Geriye baskis siyah Önümüzde gece bizi bekliyor Geriye dönüs yok İyiki, iyiki Dönüs yok, dönüs yok
Nerde herkez kaldi Bizle birlikte olan insanlar Onlar bizi uzun zamandir kaybetilermi Isigin yani cok karanlik Hersey bizde var, ve hersey yok Ve onun icin biz dogmusus
[nakarat]
Geriye baskis siyah Önümüzde gece bizi bekliyor Geriye dönüs yok İyiki, iyiki Dönüs yok, dönüs yok
Son adimlari birlikte kosalim Ve ondan sonra, izleri birlikte yakalim Gel, son adimlari birlikte kosalim, Ve ondan sonra izleri birlikte yakalim Yanima gel Beraber gidelim
[nakarat]
Geriye baskis siyah Önümüzde gece bizi bekliyor Geriye dönüs yok İyiki, iyiki Dönüs yok, dönüs yok | |
| Konu: Geri: Tokio HoteL şaRkı tercümeLeri Ptsi Ağus. 11, 2008 6:33 pm | |
| Bir Bıçak Yarası [Stich Ins Gluck ]
Dışarıda ışık oluyor O hala orada Kimsenin yarıda kesmediği yer Onun mutlu doğum günü Dün gece ,o değil Daha çok onu duydu
Kendini uçarken görmek ister misin ? Karanlıktaki ışıkta? Hediyeni aç Ve her şey hazırlanıyor Gözlerini kapatıyorsun Ve yapıyorsun
Onun ilk bıçak yarası saadetin(Mutluluğun) içine Yara ebediyen kalır Bir altın an Ve her zaman daha kötüsünü alıyor Karanlık ve ışık Uzaktaki manzarayı alıyor O geri gelmeyecek Tekrar
Dışarıda ışık oluyor Ama onun gecesi Bitmeyecek Bazı el Onu öpüyor Yüz
Ve Mutluluğun içine başka bir bıçak yarası
Her son defadan sonra Onun bir başka zamana ihtiyacı var Her son defadan sonra Onun bir başka zamana ihtiyacı var Bir son defa
Herkes seyrediyor Fakat o bir beddua vermez Onun tekrar ihtiyacı var
Ve Mutluluğun içine başka bir bıçak yarası
Cennet Kararıyor Onun son rüyası Düşlenmemiş kalacak | |
| Konu: Geri: Tokio HoteL şaRkı tercümeLeri Ptsi Ağus. 11, 2008 6:33 pm | |
| Konu [Thema]
O senin görmedigin hersey Ve ben her gün ve her saat onu düsünüyorum. Herkez ayni resmi tasiyor Baze kizlar icinde, bile inanilmaz Biliyormuydun hic?
Refrain: O konu numera 1, 2, 3, 4, 5 ve 6 Rüyandaki 1 i tut Cünkü kalkarsan yok olucak O konu numera 1, 2, 3, 4, 5 ve 6 Gözlerini ac, o gelirse Hic üstünden ve yanindan kacamazin.
Okulda zaman durmus Ve bütün odalar bos Istemiyorsun, dünden mi bu Hic kimseyi entrese etmiyor Herkez onu görmüs bile Ögretmenlerin toletinde Ve sen onu hic görmedin diye söylüyorsan Yalandir tabiki Ve gizli onun show unu seviyorsun
Refrain: O konu numera 1, 2, 3, 4, 5 ve 6 Rüyandaki 1 i tut Cünkü kalkarsan yok olucak O konu numera 1, 2, 3, 4, 5 ve 6 Gözlerini ac, o gelirse Hic üstünden ve yanindan kacamazin.
Onun yüzüne bakiyorsun ve agliyorsun Cok üzgün, cünkü sen agliyorsun O her zaman senin konu numeran 1 olucak Dün bir saat onu düsünmedim Ondan sonra, istemiyerek, onla beraber uyandim Kendisi biliyor, düskün yapiyor diye
Refrain: O konu numera 1, 2, 3, 4, 5 ve 6 Rüyandaki 1 i tut Cünkü kalkarsan yok olucak O konu numera 1, 2, 3, 4, 5 ve 6 Gözlerini ac, o gelirse Hic üstünden ve yanindan kacamazin | |
| Konu: Geri: Tokio HoteL şaRkı tercümeLeri Ptsi Ağus. 11, 2008 6:34 pm | |
| Totgeliebt
Mektubu soguk elimde tutuyorum Son cümle cok uzundu Yandigi sürece bakicam Satir satir bir his ölüyor Gery kalan tek $ey karanlik Senden bir sagnak bana yaramiyor Sadece beni öldürüyor
Birbirimizi ölesiye sevmi$tik Paramparca olan hayallerimiz beni öldürüyor Bütün dünya sussun artik Ve sonsuza kadar yapa yanliz kalsin Biz kaybolmu$uz Bütün gücler birle$sede Artik cok gec
Akbabalar cevremizin etrafinda dönüyorlar Yanimiza ne alalim Her$eyin deyeri yokmu? Birbirimizi kaybedersek Yakla$iyorlar Pe$imizden geliyorlar Seni ve beni istiyorlar Lütfen beni birak Dayanamiyorum artik Beni öldürüyor
Birbirimizi ölesiye sevmi$tik Paramparca olan hayalimiz beni öldürüyor Bütün dünya sussun artik Ve sonsuza kadar yapa yanliz kalsin Biz kaybolmusuk Bütün gücler birle$sede Artik cok gec Her$ey gecti Her$ey gecti Gitti
Akbabalar cevremizin etrafinda dönüyorlar İcindeki son $ey istiyorlar İcimdeki son $ey istiyorlar Beni öldürüyor
Birbirimizi ölesiye sevmi$tik Paramparca olan hayalimiz beni öldürüyor Bütün dünya sussun artik Ve sonsuza kadar yapa yanliz kalsin Hayir Biz kaybolmu$uz Bütün gücler birle$sede Artik cok gec Artik cok gec Her$ey gecti Her$ey gecti Gitti Birle$mek artik gecti | |
| Dünya Üzerindeki Son [Ubers Ende Der Welt ]
Bu şehre karşı mağduruz Yerimiz yok daha fazla yaptıracak Biz çoktan beri bir kez daha mal etmiyoruz Bütün tecrübelere sahibiz Özgürlük bitti burada Şimdi duvarın arasında olmak zorundayız Önemini iste Uçurumu görmüyorsun
Dikkat, bitti, başıboş ve akıntı Bizden önce kır gökyüzünden Hep birlikte yaratalım Dünyanın üzerindeki son Arkasında ve parçalanmış
Tekrar arkasını gösteriyoruz O son manzara Herkesde, bir şey için her zaman olmaktaydı Gel! nefes al bir kez daha Başlangıç yapabilir Sabah daha yakın yakalıyor Önemini iste Uçurumu görmüyorsun
Dikkat, bitti, başıboş ve akıntı Bizden önce kır gökyüzünden Hep birlikte yaratalım Dünyanın üzerindeki son Arkası bizi parçalanmış Bırak onun herşeyini arkanda Sana daha fazla kayıp vermiyor Heyşeyin arkasında sana ve bana Bizi yansıtma daha fazla
Önemini iste Yüzümden bana şans | |
| Sonsuzluk [Unendlichkeit ]
Sonsuzluğun içinde bize kadar sıcaklık yayıyor. Herkez bizi yanından kovuyor. Mehtabta sadece iki taneyiz
Sonsuzluk çok uzak değil Sonsuzluk şimdi çok uzak değil Sonsuzluk şimdi çok uzak değil Sonsuzluk şimdi çok uzak değil
Gelecek ve ebediyetten zamana Her zaman için herşey bize kalıyor Ufuğa karşı gökyüzü yanımızda
Sonsuzluk çok uzak değil Sonsuzluk şimdi çok uzak değil Sonsuzluk çok uzak değil Sonsuzluk şimdi çok uzak değil Sonsuzluk çok uzak değil Sonsuzluk şimdi çok uzak değil Sonsuzluk şimdi çok uzak değil | |
| Konu: Geri: Tokio HoteL şaRkı tercümeLeri Ptsi Ağus. 11, 2008 6:35 pm | |
| Biz Hiç Bir Zaman Ölmeyeceğiz [Wir Sterben Niemals Aus ]
Cok fazla ask müzikte Cok fazla sinirlar basarilmamis O kadar cok düsünceler Ve sözler bitirilmemis Ben hic sanmiyorum bu yakinda sonunu bulacak diye
Refrain
Biz her zaman kaliyoruz Kendimisi sonzuz zamana yaziyoruz Her zaman biliyorum Her yerde bisey kaliyor diye Biz hissediyoruz sona hazir degiliz Hic bir zaman ölmiyeceyiz Siz bizi her zamanin icine tasiyacaksiniz
Bizim icin devam edicekmisiniz Yapamasak bir zaman Cümlelerimizi sonsuza kapatcakmisiniz Artik benim korkum yok öne bakmaktan Cünkü bu günden beri biliyorum Biz öyle kolay gidemeyiz diye
Refrain
Biz her zaman kaliyoruz Kendimisi sonzuz zamana yaziyoruz Her zaman biliyorum Her yerde bisey kaliyor diye Biz hissediyoruz sona hazir degiliz Hic bir zaman ölmiyeceyiz Siz bizi her zamanin icine tasiyacaksiniz
Ben biliyorum benden her zamana biraz bisey kalicak Cok eminim senden bisey kalicak, her zaman icin Her zaman icin
Refrain
Ve her zaman, Ben biliyorum Her yerde bisey kaliyor diye Hissediyoruz sonuna hazir degiliz Biz hic bir zaman ölmiyeceyiz Siz bizi her zamanin icine tasiyacaksiniz
Bizim gibi bisey hic kapanmaz | |
| Konu: Geri: Tokio HoteL şaRkı tercümeLeri Ptsi Ağus. 11, 2008 6:35 pm | |
| Elleriniz Nerede?! [Wo Sind Eure Hände ]
Duyuyorum-hersey önemli Tamam herkes yapiyor Evt evt...dogru İnanin size inandigmi Arkaya sonra bidaha öne Ok-dogru... Dur yoksa kayip olursun Kos ama tek basina
Kafam yukarda Gölgelerim beni yakaliyo 1000 bisey duyormus diagnose ne bilmiyorum Tmm tmm anladim bos ver
Bugün burdayiz Dünya kapinin önünde Simdik sadece siz önemlisiniz Eleriniz nerde
Batsak bile Hepinizi görmek istiyorum Eleriniz nerde | |
| | | | Tokio HoteL şaRkı tercümeLeri | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|