| Grup 4 Yüz Şarkı Sözleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Kalp keLebek Deneme Mod'u
Mesaj Sayısı : 169 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 25/07/08
| Konu: Grup 4 Yüz Şarkı Sözleri C.tesi Tem. 26, 2008 11:32 am | |
| Aşk Tadında
İçim İçime Sığmaz, Beni sana Bağlayan Tüm Yollar Uyandım Aşka Kollarında, Senden Kaçış Yok
Ayağım Yerden Kesildi Uçtu Kalbim Sanki Peşinde Sen Nerdeysen, Sarıldım Asla Terk Etmem
Tatil Gibi Bir Duygu O Tatlı Meltemsi Koku Benim Tek Tutkum
İlk Bakışta Aşk, Sonsuz Rüya Döner Duru Başımda Sevdan Aklım Hep Sende, Senin Kalbinde Sarhoş Ruhum Bak Tam Aşk Tadında
Usul Usul Yaklaşsan, Beni Öpsen Koklasan Hayalim Sensin, Ruh Eşimsin Benden Kaçış Yok | |
|
| |
| Konu: Geri: Grup 4 Yüz Şarkı Sözleri C.tesi Tem. 26, 2008 11:33 am | |
| Çocuk
Zigzak Çizdim Hep Kaçarken Hayal, Gerçek Zor Seçerken Korktum Kendimden
Toz Pembe Sanırsın, Çok Cafcaflı Dünya Dalar Gider Kanarsın, Yanlız Kalınca Yanar Döner Bu Rüya, Hep Yalan Aslında Hayal Kurmaktan Korkma
Sen Yeter Ki İste Çocuk Kalbim Seninle
Kap Kaç Hayalleri, Hiç Korkmadan Koş Koş Koş Hadi Ardına Bakmadan | |
|
| |
| Konu: Geri: Grup 4 Yüz Şarkı Sözleri C.tesi Tem. 26, 2008 11:34 am | |
| Karşındayım
İnanmak çok zor gerçek misin değil misin? Yoksa sadece gönül çalan şeytan mısın bilmem İçimden bir ses kaç diyor uzak dur ondan Diğer yarım haykırıyor korkma aşktan Aşktan kaçma
Kim korkar aşktan korkup kaçtım Koştum ardıma bakmadan Sustum hep içime attım Yoruldum artık kaçmaktan Kim korkar aşktan korkup kaçtım Koştum ardıma bakmadan Artık yeter korkmuyorum senden
Karşındayım...
Korkmuyorum savunmasız karşındayım Bekliyorum Al beni seninim ne olursa olsun Bitsin bu anlamsız oyun
İster sev ister canımı yak İstersen beni buruştur at Büyümek için acı çekmek şart Durma aşk beni de yak | |
|
| |
| Konu: Geri: Grup 4 Yüz Şarkı Sözleri C.tesi Tem. 26, 2008 11:35 am | |
| Ne Senle Ne Sensiz
Şimdi dönmek istesende çok geç bunun için Göz göre göre kilit vurdum kalbime Bir hikayenin sonu aynı başlar sonra biter Demiştim sana bak eserim oldu kalbin
Keşke gelip uyandırsan bu kabustan
Ne senle ne sensiz acı verir sessizlik Bunu anlatmak çok zor Ne gitsen ne kalsan olmaz hayat sen yoksan Bunu haykırmak çok zor
Demiştim ki gel kaçalım bu şehirden Aşkın gözü kördür derlerdi eskiden Sana son çağrım buydu duymak istemedin Yeminler yalan ezberledim hepsini
Keşke gelip uyandırsan bu kabustan
Ne senle ne sensiz acı verir sessizlik Bunu anlatmak çok zor Ne gitsen ne kalsan olmaz hayat sen yoksan Bunu haykırmak çok zor
Bu kadar bu kadar kolay mı söyle Beni sakın sensiz bırakma Bunu yapma Yapamam yapamam artık seninle Beni daha fazla ağlatma.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Grup 4 Yüz Şarkı Sözleri C.tesi Tem. 26, 2008 11:35 am | |
| Seni Sildim
Vazgeçtim artık saymıyorum Bu kaçıncı gece sen yoksun Telefon her çaldığında koşmuyorum Nasıl olsa sen değilsin biliyorum
Ne yaptım sana söyle hatam nerde? Bir veda notu bile haketmedim mi sence Aradım durdum hep tüm suçu kendimde Oysa senin mutluluğun kalp kırmak üstüne
Ne ara ne de sor bundan sonra Sakın çıkma bir daha yoluma Seni sildim seni gömdüm İçimde en kuytu karanlığa
Soru sormak yok cevap aramak yok Gidenin ardından ağlamak yok Aşk dediğin ne ki kandırma kendini Unutur insan ilk görüşte aşk gibi Gözden uzaksa gönülden de uzak Eskidendi gidene yas tutmak Aşk dediğin ne ki hormonal tepki Yeniden severim bu kalp benim değil mi | |
|
| |
| Konu: Geri: Grup 4 Yüz Şarkı Sözleri C.tesi Tem. 26, 2008 11:36 am | |
| Uçalım mı
Bitmesin geceler Aşk insanı deli eder Sen sus ritmin konuşsun Dans herşeye yeter Uçalım mı
Bırak kendini gökyüzüne
Kanatlandırır aşk yeterki iste Bırak kendini gökyüzüne
Kanatlandırır aşk bir görüşle Uçalım mı | |
|
| |
| Konu: Geri: Grup 4 Yüz Şarkı Sözleri C.tesi Tem. 26, 2008 11:37 am | |
| Yalvartma
Gel yeniden başlayalım Bir şans daha ver aşkaaa Söz yalanlar olmayacak Artık aramızda aslaaa
Bu kadar kolay bitmez
İsmin dudağımda Çıkmıyorsun aklımdan Silmeye çalıştıkça kazanıyorsun anlıma Sinmiyor içime bu zamansız veda
İsmin dudağımda Çıkmıyorsun aklımdan Silmeye çalıştıkça kazanıyorsun anlıma Sinmiyor içime bu zamansız veda YALVARTMA | |
|
| |
| Konu: Geri: Grup 4 Yüz Şarkı Sözleri C.tesi Tem. 26, 2008 11:38 am | |
| Aşk Yok
Aşk yok teslim olmak yok Bundan sonra yalnızım özgürüm mutluyum Aşk yok Bitip tükenmeyen yollar gördüm Hiç azalmayan unutulmayan acılar Ne kadar sarsanda kapanmayan yaralar Kesip atmak en kolayı söküp atmak içinden
Kolaysa sil at yaşananları Yok say dökülen gözyaşlarını Bu son gece olsun ardında bıraktığın aşkları
Aşk yok teslim olmak yok Bundan sonra yalnızım özgürüm mutluyum Aşk yok gözyaşı dökmek yok Tek başıma güçlüyüm özgürüm Mutluyum aşk yok teslim olmak yok Bundan Sonra yalnızım özgürüm mutluyum
Aşk Yok teslim olmak yok Bundan Sonra yalnızım özgürüm mutluyum Aşk yok gözyaşı dökmek yok Tek başıma güçlüyüm özgürüm Mutluyum aşk yok teslim olmak yok Bundan sonra yalnızım özgürüm mutluyum Aşk Yok | |
|
| |
| Konu: Geri: Grup 4 Yüz Şarkı Sözleri C.tesi Tem. 26, 2008 11:39 am | |
| Dandini
Bu kaçıncı kapıma gelişin affet diye Her seferinde bu son dedin sonunu bile bile İnandım sana
adam sandım hata bende Yeter artık bu kadarı fazla sana
güle güle
Masal anlatma yeter O saf aşık yok artık yeter anlatma inanmam yalanlarına
Dandini dandini dastana Danalar mı girdi yine bostana Ama ne kadar avutabilirsin beni Abuk masallarla
Bu kaçıncı kapıma gelişin affet diye Her seferinde bu son dedin sonunu bile bile İnandım sana
adam sandım hata bende Yeter artık bu kadarı fazla sana
güle güle
Dandini dandini dastana Danalar mı girdi yine bostana Ama ne kadar avutabilirsin beni Abuk masallarla Yeter anlatma yeterrrrr Yeter anlatma inanmam yalanlarına | |
|
| |
| Konu: Geri: Grup 4 Yüz Şarkı Sözleri C.tesi Tem. 26, 2008 11:40 am | |
| Kimin Yüzünden
Sana Ait Ne Varsa, Kor Hala Kördüğüm Oldu Yeminler, Hayaller Nerde Verdiğin Sözler O Yalansız Gülen Gözler, Söyle Kimindi
Acı Veriyor
Seni Hala Çok Severken Sarıveriyor İçimi Yakan Bu Özlem Akıyor Zaman Sessiz, Bu Sensizlik Çok Erken, Derken
Gün Gelir Pişman Olursun Kalbimde Seni Bulamazsan Hatırla, Kimin Yüzünden
Daha Dün Gibi Sanki O Günler Nasıl Korkandın Aslında, Beni Kaybetmekten Koparıp Beni Senden Dibe Vurdum, Yok Oldum, Soldum, Senin Yüzünden
Acı Veriyor
Seni Hala Çok Severken (Yine Sevsen) Sarıveriyor İçimi Yakan Bu Özlem (Bana Geri Dönsen) Akıyor Zaman Sessiz, Bu Sensizlik Çok Erken, Derken
Gün Gelir Pişman Olursun Kalbimde Seni Bulamazsan, Hatırla...
Nerdesin Kaç Gün Saydım Dön Diye Çok Yalvardım Ağlarım Sebebim Çok Kalmadı Hiç Gücüm Yok, Gücüm Yok | |
|
| |
| Konu: Geri: Grup 4 Yüz Şarkı Sözleri C.tesi Tem. 26, 2008 11:40 am | |
| Pahalı Hayat
Baştan beri belki de değersizim Umrumda mısın sanki Hayat çok pahalı Öde öde bitmez bu borç Sevgin nerde Kalbim yerinde Hala anlamsızca aşığım Sana bulunacak sözüm var Bu hayat pahalıdır. Öde öde bitmez dertler, Kalbimi yerinden almak için Paraya değil aşkına gerek var | |
|
| |
| Konu: Geri: Grup 4 Yüz Şarkı Sözleri C.tesi Tem. 26, 2008 11:41 am | |
| Sevmek Zor İş
Aşık olunca insan ne yaptığını bilemez... Hayattan kopmuşcasına acı çeker. Aşk hem tatlı hemde acı bir duygudur. Gerçekten sevmek çok zor iş..
Aşık olupta başına dert mi acıcaksın tabi ya. Salla gitsin bu masallar mazide kaldı. Unut bitsin napıcaksın. Acı çekmekten sıkılmadın mı? Ben olsam takmam bile Bırak birazda o senin peşinde dolaşsın. Sevmek gerçekten çok zor iş
Aramaz, sormaz, mesaj atmaz Hep beklersin umutsuzca. Her seferinde adımı sen atarsın Attıkçada onun burnunu havaya kaldırırsın...
Of be bırak neden sen neden hep sen Yazık değilmi sana bırak oğlum adımı o atsın... | |
|
| |
| Konu: Geri: Grup 4 Yüz Şarkı Sözleri C.tesi Tem. 26, 2008 11:44 am | |
| Vah Vah
Nasıl değişiyor insan Devaymış her yaraya zaman Dün aşkından köleydim kapında Sen dönüp bakmazken ardına
Bitti artık kapattım o sayfayı çoktan Sildim attım aklımdan Şimdi korksun aşk benden
Beni çok seviyormuş aşkımdan ölüyormuş Bırakıp gitti diye pişmanmış bak bak bak Eşe dosta soruyormuş iyi miyim ne haldeyim Biri var mı hayatımda merak etmiş vah vah vah | |
|
| |
| Konu: Geri: Grup 4 Yüz Şarkı Sözleri C.tesi Tem. 26, 2008 11:45 am | |
| İsyanım Var
Eklendi yazık ki boş sayfama Dün oldu
Yüküm gidim senden Ne ilk nede sonsuz gecem peşinde
Nakarat: Her nerdeysen bir ses versen Engel değil mesafeler Vazgeçmem yenilmem çok sevdiysem İsyanım var sensiz yaşlanmaya Geçmek bilmez zaman yoksan İlk isyanım var sensiz yarınlara Esir ruhum inanki aşkına... sana
Kimin hakkı söyle Kim sever ki böyle yürekten En derinden
Dinmek bilmez sancım Yok olup gider mi sandın Çok yanıldın
Nakarat: Her nerdeysen bir ses versen Engel değil mesafeler Vazgeçmem yenilmem çok sevdiysem İsyanım var sensiz yaşlanmaya Geçmek bilmez zaman yoksan İlk isyanım var sensiz yarınlara Esir ruhum inanki aşkına Tuzak kurmuş sevgin Yarım kaldı ruhum nerdesin Çok özledim
Nakarat: Her nerdeysen bir ses versen Engel değil mesafeler Vazgeçmem yenilmem çok sevdiysem İsyanım var sensiz yaşlanmaya Geçmek bilmez zaman yoksan İlk isyanım var sensiz yarınlara Esir ruhum inanki aşkına... sana çok güzel bi şarkı | |
|
| |
| Konu: Geri: Grup 4 Yüz Şarkı Sözleri C.tesi Tem. 26, 2008 11:46 am | |
| Çat Pat
Hep derdim aşka inamam Derlerdi büyük konusma Ruh eşi falan hep palavra Dediler ya karsına cıkarsa
Ne bıleydim ben Bir zalime raslayacağım Elim kolum bağlı Rüzgarında savrulacagım
Aşk bir oyun Hep kazanırdım Derlerdı yanılıryorsun Ardında kırık kalpler Bırakırdım Dedıler cok yanılıyorsun
Ne bıleydim ben Bir zalime raslayacağım Elim kolum bağlı Rüzgarında savrulacagım
Çat pat aşık oluyorum Az cok bende seviyorum Kalbimi kırsan Beni yorsan Onunla takıldım geliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Grup 4 Yüz Şarkı Sözleri C.tesi Tem. 26, 2008 11:47 am | |
| Haberin Olsun
Aynı evin içinde iki yabancı Olmaz, olmaz Nereye kadar sürer ki bu sancı Kalbim dayanmaz Çok mu zor
bitti demek Dost kalıp kendi yoluna gitmek
Sıkıldım beklemekten Mazeret dinlemekten Haberin olsun Umudu kestim senden Yoruldum kaprislerden Yeni aşk arıyorum Haberin olsun
Çok ah edersin Başını duvarlara vura vura Demedi deme sakın, ayrılık yakın Duruyor başucunda
Her an kaçabilirim elinden Haberin olsun Her an uçabilirim elinden Haberin olsun | |
|
| |
| Konu: Geri: Grup 4 Yüz Şarkı Sözleri C.tesi Tem. 26, 2008 11:51 am | |
| Salla
Salla.. Salaa.. Salla(3) Salla salla salla salla çalkala Yansın benden sonra dünya İster yansın,ister dursun Benden sonra tufan kimin
umurunda.. Salla salla salla salla..(2) İster yansın,ister dursun Bende sonra tufan kimin
umurunda.. Anlat hadi en baştan Korkmadan beni yormadan Ne vardı aklında Kaçıp gittin bir anda Yanlış olan neydi Senle ben iyiydik Ters giden ne varsa Konuşalım aramızda Salla salla salla salla çalkala Yansın benden sonra dünya İster yansın,ister dursun Benden sonra tufan kimin
umurunda..(2) Yep..yep..yep..yep..yep..yep..yep(3) Sallaa...salla.. Yep..yep..yep..yep..yep..yep..yep(3) Dinle hadi en baştan, Kızmadan,bana küsmeden, Ne kaldı dünyada, Aşktan başka.. Yanlış olan neydi, Sen ve ben iyiydik, Başlayalım en baştan, Unutma hayat kısa.. Salla salla salla salla çalkala Yansın benden sonra dünya İster yansın,ister dursun Benden sonra tufan kimin
umurunda..(2) Yok mu içinde biraz pişmanlık Gurur mu,öfke mi,aşk mı? Kim bu susan yabancı... Salla salla salla salla çalkala Yansın benden sonra dünya İster yansın,ister dursun Benden sonra tufan kimin
umurunda.. Salla salla salaa(3) İster yansın ister dursun, Benden sonra tufan kimin
umurunda.. Salla salla salla salla çalkala Yansın benden sonra dünya İster yansın,ister dursun Benden sonra tufan kimin umurunda..(2) | |
|
| |
| Konu: Geri: Grup 4 Yüz Şarkı Sözleri C.tesi Tem. 26, 2008 11:51 am | |
| Kız Kıza Gezelim
Of sıkıldım,çok bunaldım Yeter eve tıkılıp kaldım Oku oku kitap kalmadı Biraz gezmek lazım
Hadi kalk çıkıp atıştıralım Akalım geceye
can yakalım Hadi sür savaş boyalarını Bu gece bu şehri dağıtalım
Kız kız gezelim bu gece Erkekler: Çıtırlara bakalım laf atalım Hadi Kızlar: Kız kıza gezelim bu gece Erkekler: Olmuşları seçelim can yakalım Kızlar: Tabi tabi
Çok sıkıldım,çok bunaldım Yeter eve tıkılıp kaldım Çalış çalış nereye kadar Biraz coşmak lazım
Erkekler:
Hadi kalk çıkıp atıştıralım Akalım geceye
can yakalım Hadi sür savaş boyalarını Bu gece bu şehri dağıtalım Nakarat:
Kızlar: Kız kıza gezelim bu gece Erkekler: Çıtırlara bakalım laf atalım Hadi Kızlar: Kız kıza gezelim bu gece Erkekler: Olmuşları seçelim can yakalım Kızlar: Tabi tabi | |
|
| |
| Konu: Geri: Grup 4 Yüz Şarkı Sözleri C.tesi Tem. 26, 2008 11:53 am | |
| Son Perde
Son Perde Önce kalbim vuruldu Yandı söndü duruldu Kime sorsan bitmezdi Ama bence çok yordu
Hepsi benim suçummuş Çok sevmişim boğulmuş Böyle aşk
mı olurmuş Tek dileği mutlulukmuş
Bir varmış bir yokmuş Masal bu ya, olan olmuş
Kalkmaz oldu perde Bu sahne yalan oldu Seyirciler de kayboldu
Oyun bitti, oyun bitti Bunu sen istedin Bu son perdeydi Çok ağladım Hiç duymadın Oyun bitti | |
|
| |
| Konu: Geri: Grup 4 Yüz Şarkı Sözleri C.tesi Tem. 26, 2008 11:54 am | |
| Vazgeçtim Sevmekten
Karar verdim Küstüm artık aşka Kimseyi Sevmiyorum İçime Kapandım Yine Bunalımdayım Sarsılıyorum,düşüyorum Artık dayamıyorum. Vazgeçtim Sevmekten Unuttum artık seni Sevmyi Bıraktım Şimdi Küstüm hayatla Barışamam Çünkü ihanet etti bana Vazgeçtim sevmekten Herşeyden vazgeçtim yine ben. | |
|
| |
ÆvR|L HÆyRÆn| keLebek Acemisi
| |
| |
| Grup 4 Yüz Şarkı Sözleri | |
|