Mesaj Sayısı : 169 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 25/07/08
Konu: Kaldım Kendi Kendime Ptsi Ağus. 11, 2008 6:44 pm
Tek kelam çıkmazken dilimden,vurmazken kalemime tek bir harf... Hiç yazmaya bu kadar yakıştırmamıştım cümlelerimi...
Kavruk bir başkaldırışla;
Eşgali belli olmayan her köşe başı katilinin peşinden koşmayıp öylece baktın mı Sinsi gözlerine uzaktan?...
Eli eline değmemiş masum kalmış tek kafiyeni harcadın mı hiç ölmüş hislere ithafen... Tutturdun mu hiç bir türküyü sonundan başlayıp başını bulamadan asılı bıraktın mı gözlerine?...
Asi tarafını yontmaya uğraşmadan kafa tuttun mu hiç hayatın kör yanına. Seni görmezken iç geçirdin mi hiç kahretmeden?...
Karartmadan tüm odaları hala bir ışık huzmesi girebiliyorken... Vurdun mu gölgeni en hain kurşununla iki kaşının ortasından?...
Keşkeleri atıp en kuytusuna olmazın... Üstüne kilit bastın mı? sonrasında kendini rakımı en yüksek kullanılmış dakikalardan bıraktın mı?...
İsraf edip her bir anı tükürdün mü suratına en okkalısından vefasızın... Halden bilmezin...
Alıp serindeki seni, katline ferman diyip sıktın mı sevdayı... Aktı mı hiç oluk oluk gerçekler arkasından...
Donup kaldı mı hiç hayatın...kör düğüm atılmış tek bir nameye...
Yazamıyorum... Kahretsin... Anlamı çıkmıyor düşündüklerimin yazdıklarıma...
'Sana birgün bu mektubum ulaşır... Açarsın ahhh eline kan bulaşır...' diyorken Şarkım...'ömrümün yarısı kavgayla geçti...ben böyle yalnızlık görmedim' diyip uzuyor...
Bu şarkıda kalıyorum asiliğimle başbaşa ilişmeyin!...